Recull de premsa
Mèdia 27/04/2011

“Mourinhizat”, a la portada de l''As'

El diari torna a fer protagonista a la seva portada el tècnic blaugrana, per segon dia consecutiu. Ahir “Guardiolato” i avui el titlla d'estar obsessionat amb Mourhino, en comptes de centrar-se en el partit d'anada de la Champions d'aquesta nit. La moratòria electoral en l'aplicació de les retallades en sanitat i la impugnació de les llistes de Bildu són els altres dos titulars destacats a les portades

Redacció
2 min
As, 27 abril

BarcelonaAvui tota la premsa, tan l'esportiva com la general, té com a protagonista comú Pep Guardiola, per les declaracions sobre el tècnic blanc que va fer ahir, en què el va qualificar de ser el 'puto amo' de les rodes de premsa. El diari As, però, no es limita a citar les paraules textuals del tècnic blaugrana i amb el titular “Mourinhizat” el titlla d'estar obsessionat amb el tècnic blanc en comptes de centrar-se en el partit d'aquesta nit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'Sport recull la declaració sencera que va fer el tècnic blaugrana, referint-se a Mourinho, i diu “José, et regalo la Champions de la sala de premsa. Aquí ets el 'puto amo'. Nosaltres, a les 20.45, sortirem a intentar guanyar jugant a futbol”. El Marca diu “Desafiament total” i El Mundo Deportivo “Súper Pep”.

La premsa d'informació general també recull les declaracions del tècnic blaugrana i ho fa amb titulars com “Repassada a Mourinho” a El Periódico, “Tercer assalt caldejat” a La Vanguardia, “L'hora de la veritat” a l'Avui i “Xoc abans de la batalla final” a l'ABC. L'ARA dedica la seva portada íntegrament al matx d'aquest vespre i invoca les últimes paraules de Pep a la sala de premsa, “Parlarem sobre la gespa”.

L'ajornament de la reducció de serveis sanitaris fins després de les eleccions municipals és l'altre titular que predomina a les portades de la premsa catalana. El Periódico diu “Moratòria electoral” i afegeix que també s'ajorna el tràmit parlamentari de la reforma de successions. La Vanguardia titula “El Govern ajorna les retallades en assistència sanitària” i l'Avui “Sanitat deixa la retallada per a després de les municipals”.

La impugnació de les llistes de Bildu de cara a les eleccions municipals del 22 de maig focalitza l'atenció dels rotatius espanyols. El País diu “El govern espanyol i la fiscalia decideixen impugnar totes les llistes de Bildu” i La Razón afegeix que l'Estat no refuta, de moment, la coalició abertzale, tal i com demanava el PP. L'ABC i El Mundo, per la seva banda, recullen les paraules d'Otegui en què es va dirigir a Bildu com “els nostres” en una gravació de la guàrdia civil.

Altres titulars destacats de les portades són “EUA va empresonar (a Guatánamo) menors sense vincles amb el terrorisme” a El País, “París i Roma demanen a la UE que toleri controls fronterers” a La Vanguardia, El País, Público i La Razón i “El govern espanyol preveu més ajustos malgrat la reducció del dèficit” a Público.

stats