Recull de premsa
Mèdia 30/05/2011

"Bojos pel Barça", a la portada d''El Periódico'

La celebració blaugrana de la Champions pels carrers de Barcelona i al Camp Nou obre les portades de la premsa catalana. Rubalcaba i els indignats són els altres dos temes destacats

Redacció
2 min
El Periódico, 30 de maig (portada especial Barça)

BarcelonaEl Barça va posar ahir punt i final a la temporada 2010-2011 amb la celebració del títol de Champions aconseguit dissabte, el quart en el palmarès del club. La rua pels carrers de Barcelona i el final de festa al Camp Nou encapçala les edicions de tota la premsa catalana avui dilluns. El Periódico obre amb una doble portada i en dedica una íntegrament a la celebració blaugrana amb el titular “Bojos pel Barça”, i afegeix les paraules de Piqué a l'estadi: “Ni ens droguem, ni comprem els àrbitres, només juguem a futbol”. De fet, el missatge del defensa blaugrana també apareix a les portades de l'Sport i de l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Vanguardia diu “Rebuda d'herois”, l'Avui “Rua de campionat”, El Punt “El Barça apassiona” i l'ARA “Eufòria, orgull i festa” i ho acompanya amb tres imatges de la rua, els parlaments a l'estadi i el concert de Shakira amb alguns jugadors blaugrana dalt de l'escenari. El País i La Razón també hi dediquen una menció a les portades.

El duet socialista Chacón-Rubalcaba continua generant destacats a les portades de la premsa catalana i espanyola. El País diu “Rubalcaba es llança a la conquesta de les bases del PSOE” i La Vanguardia “Rubalcaba s'abocarà a Catalunya”. Amb titulars molt similars, El Periódico diu “Chacón destaca el 'full de serveis' de Rubalcaba i El Mundo “Chacón associa els 'serveis' de Rubalcaba amb el passat”. La Razón diu “Rubalcaba vol lligar el seu poder al govern espanyol fins el setembre”.

La continuïtat de les acampades dels indignats és l'altre destacat a la premsa d'avui. El Periódico titula “Els indignats es queden a les places” i afegeix que el debat sobre l'acampada a Barcelona s'ajorna fins dimarts. El Mundo diu “L'assemblea de Sol decideix mantenir el campament dels indignats”, l'Abc “Els indignats eleven el seu repte a Interior i romanen a Sol”, l'Avui "Els indignats busquen fórmules per canalitzar les seves demandes socials" i El País “El moviment 15-M resisteix i arriba a París”.

stats