Recull de premsa
Mèdia 17/08/2011

El Barça, "A la recerca del primer títol”, portada d''El Mundo Deportivo'

La tornada de la Supercopa es converteix en la primera final de la temporada entre els blaugranes i el Reial Madrid. La reunió entre Merkel i Sarkozy, amb el pacte per un eurogovern sobre la taula, és el titular d'obertura principal a la premsa d'aquest dimecres

Redacció
2 min
El Mundo Deportivo, 17 d'agost

BarcelonaEls diaris escalfen els motors per a la tornada de la Supercopa que disputaran aquesta nit el Barça i el Reial Madrid. Amb un empat 2-2 en l'anada, el joc està assegurat per al matx d'avui. El Mundo Deportivo aposta que el Barça anirà "A la recerca del primer títol” en un partit en què, afegeix, “Cesc podria debutar”. L'Sport diu “Primera gran final” i El 9 esportiu assegura que “No és un amistós”. A la premsa esportiva de Madrid, Marca diu “El Madrid vol donar la volta” d'honor al Camp Nou i posar punt final a l'era de supremacia blaugrana. El rotatiu també assegura que CR-7 “reserva” per aquesta nit “el seu gol número 100”. L'As titula “Mourinho, desafiament total” i assegura que els blancs sortiran a l'atac.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cimera Merkel-Sarkozy, celebrada ahir a París, és el titular d'obertura a la majoria d'edicions impreses d'aquest dimecres. La Vanguardia diu “Alemanya i França miren de pilotar la lluita anticrisi”, El Periódico titula “Eurogovern” per consolidar la moneda única, El Punt-Avui afegeix “Pas de gegant cap a un govern econòmic europeu” i l'ARA rebla “Eurogovern sí, eurobons no”. A la premsa de Madrid, “Europa s'estanca” a Público, “Merkel i Sarkozy s'alien per salvar l'euro amb un 'govern de veritat'” a El País, i els mandataris europeus “dicten les regles d'un govern econòmic de l'euro” presidit per Van Rompuy (president de la Comissió Europea) a El Mundo.

Les escoltes il·legals a diaris del Regne Unit tornen a la primera pàgina amb “Noves revelacions (que) estrenyen el setge a Murdoch”, diu La Vanguardia, segons “Una carta (que) revela que els Murdoch van encobrir greus delictes”, titula Público.

stats