Recull de premsa
Mèdia 18/08/2011

Els elogis a Messi copen les portades dels diaris

La victòria del Barça a la Supercopa davant del Madrid encapçala les edicions impreses d'aquest dijous. Les mesures proposades per França i Alemanya per castigar el dèficit excessiu dels estats i els enfrontaments entre partidaris i detractors del Papa a Madrid són els altres dos titulars destacats

Redacció
2 min
Sport, 18 d'agost

Barcelona“SuperMessi” és el titular d'obertura tan de l'Sport com d'El Mundo Deportivo. Malgrat la victòria blaugrana per 3-2, els diaris destaquen l'actuació del crack argentí al capdavant d'un Barça encara de pretemporada. Messi va oferir la passada del primer gol a Iniesta, i va firmar els altres dos. Però els elogis a Messi no es queden a la premsa esportiva. El Periódico diu “Messi dóna la primera” i El País “Messi entrega la Supercopa al Barça”. Els diaris també destaquen l'actuació lamentable d'alguns jugadors del Reial Madrid que, malgrat oferir un bon joc, van embrutar novament la imatge del club amb actuacions violentes. El mateix entrenador, José Mourinho, va agredir a Tito Vilanova, tal i com destaca El Mundo Deportivo. El 9 esportiu també s'hi refereix i, de forma irònica, combina el titular “Dit a l'ull” amb la imatge de Messi i Cesc celebrant un dels gols del crack argentí. La Vanguardia titula “Un Barça super campió”, El Punt-Avui “Dit i fet” i l'ARA “El Barça sap guanya i el Madrid no sap perdre”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les mesures proposades per França i Alemanya per castigar el dèficit excessiu dels estats és l'altre titular destacat a les portades. El País diu “París i Berlín exigeixen retirar les ajudes a països amb dèficit alt” i La Vanguardia afegeix que els mercats acullen amb fredor els plans de Merkel i Sarkozy.

Els diaris també destaquen els enfrontaments entre partidaris i detractors del Papa a Madrid. Público titula “Els laics prenen la Puerta del Sol” i afegeix que 15.000 persones es manifesten en contra de l'ús de diners públics per a la visita de Ratzinger, i la policia carrega contra els manifestants i desallotja la plaça. Per contra, Mundo diu “Els anti-Papa agredeixen als catòlics i la policia no actua”.

stats