Recull de premsa
Mèdia 17/06/2011

“Mà dura” i “Mà estesa”, la doble cara dels 'indignats', a la portada d''El Periódico'

Els aldarull de dimecres al Parlament continuen centrant l'atenció de la premsa catalana. Les repercussions de la crisi grega en el deute espanyol i les declaracions del president del Barça advertint que no tolerarà més calúmnies per part del Madrid centren l'actualitat d'avui divendres

Redacció
2 min
El Periódico, 17 de juny

BarcelonaEl Periódico obre l'edició d'avui divendres mostrant les dues versions del col·lectiu d'indignats. El diari ofereix una fotografia d'un noi colpejant amb el peu un cotxe i titula “Mà dura”, a la vegada que en presenta una altra d'un grup de persones celebrant una assemblea a plaça Catalunya i diu “Mà estesa”. El rotatiu català diu que les forces polítiques exigeixen que es persegueixin els agressors a la vegada que obren vies de diàleg amb els indignats que es desmarquen de la violència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els aldarull de dimecres al Parlament continuen centrant l'atenció de la premsa catalana. La Vanguardia encapçala la portada amb les declaracions del president Mas i titula “És kale borroka”. El diari mostra una fotografia de tres joves i un gos banyant-se a la font de la plaça Catalunya i es pregunta si són “Indignats o incívics?”. L'Avui, El Punt i l'ARA es fixen en les declaracions del conseller de l'Interior. Els dos primers titulen “Puig carrega fort” i l'ARA “Disculpes a mitges”.

A la premsa espanyola, El País diu “Les errades en la seguretat obren una esquerda en el Govern català” i Público titula “Targeta roja a la violència” i afegeix que el 15-M fa una crida a la protesta pacífica. La Razón i l'ABC es fixen en la manifestació que els indignats de Madrid han convocat pel proper diumenge.

Les repercussions de la crisi grega en el deute espanyol és l'altre titular destacat a la premsa en general. Pel que fa als diaris catalans, La Vanguardia diu “El caos de Grècia posa la credibilitat del deute espanyol sota mínims”, El Periódico “El drama de la UE amb Grècia danya el deute espanyol”, l'Avui “Grècia sacseja el deute espanyol” i l'ARA “Grècia espanta Europa”. A la premsa de Madrid, El Mundo diu “Espanya paga el seu deute al preu més alt des de l'any 2000”, El País “El bloqueig del rescat grec danya el deute dels països perifèrics” i Público afegeix “La divisió a la UE ajorna fins al juliol el rescat de Grècia”.

Els diaris també dediquen un titular destacat a les declaracions del president del Barça. L'Avui titula “Rosell es deixa anar”, La Vanguardia diu “Rosell avisa el Madrid que no tolerarà més insídies” i El País rebla “El Barça titlla el Madrid d'antiesportiu”.

stats