recull de premsa
Mèdia 29/06/2011

Els ministres s'adormen a la portada de l''Abc', en "Un govern esgotat que es resisteix a l'avançament de les eleccions"

L'últim debat de política general del govern Zapatero encapçala les portades de tota la premsa catalana i espanyola. Els aldarulls a Grècia, la jornada en què el Parlament ha d'aprovar les mesures d'austeritat imposades per Europa, són l'altre tema de portada

Redacció
1 min
ABC, 29 de juny

BarcelonaEl cara a cara Zapatero-Rajoy en l'últim debat de política general de l'actual executiva socialista genera els titulars principals a tota la premsa catalana i espanyola. L'Abc mostra diverses imatges de ministres a punt d'adormir-se i diu "Un govern esgotat que es resisteix a l'avançament de les eleccions". Els rotatius catalans destaquen que Zapatero s'aferra al càrrec fins al final, amb titulars curts i contundents. La Vanguradia diu “Comiat lent”, El Periódico “Sense remeis”, l'Avui i El Punt “L'últim cop de ZP” i l'ARA “ZP fins al final”. A la premsa de Madrid, Rajoy pren protagonisme i, en alguns casos, apareix com a alternativa clara a la presidència. La Razón diu “Rajoy pren el relleu”, El País “Zapatero defensa el seu llegat davant de l'exigència d'eleccions de Rajoy i CiU”, El Mundo “Zapatero es despedeix” i Público “Zapatero s'aferra a les reformes i Rajoy es limita a demanar eleccions”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els aldarulls a Grècia, la jornada en què el Parlament ha d'aprovar les mesures d'austeritat imposades per Europa, són l'altre protagonista a les portades d'avui dimecres.

stats