Recull de premsa
Mèdia 04/07/2011

'La Razón' assegura que "Rajoy augmenta la distància amb Rubalcaba i se situa a 16,1 punts"

El diari ofereix les dades d'una enquesta d'NC Report segons les quals el PP aconseguiria 1 milió de vots socialistes i assoliria el 47,1%. La llibertat sense fiança però amb càrrecs per Teddy Bautista i dos alts directius més de la SGAE encapçala bona part de les portades. El triomf del tennista Novak Djokovic a Wimbledon centra l'actualitat esportiva

Redacció
1 min
La Razón, 4 de juliol

BarcelonaLa Razón obre l'edició d'avui dilluns amb les dades d'una enquesta d'NC Report i titula "Rajoy augmenta la distància amb Rubalcaba i se situa a 16,1 punts". Segons l'enquesta de l'agència, el Partit Popular aconseguiria 1 milió de vots socialistes en les pròximes eleccions generals i assoliria el 47,1%, enfront del 31% del PSOE, i la coalició abertzale Bildu entraria al Congrés amb 4 diputats. La Vanguardia també encapçala la portada en clau de política espanyola i diu "El PP perfila un programa realista per encarar la crisi".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La llibertat sense fiança però amb càrrecs per a Teddy Bautista i dos alts directius més de la SGAE encapçala bona part de les portades. El Periódico diu "Bautista queda lliure i acusat de frau", El País "El jutge deixa en llibertat a Teddy Bautista i li imputa tres delictes", El Mundo "El jutge imputa a Teddy Bautista delictes penats amb 10 anys" i Público "La cúpula de la SGAE amb càrrecs i sense passaport".

El titular esportiu se l'emporta el tennista serbi Noval Djokovic, que amb el triomf d'ahir a la final de Wimbledon pren el relleu de número 1 mundial al manacorí Rafa Nadal.

L'Avui es desmarca en l'obertura i titula "Hi ha d'haver una certa intimidació, si no la gent no respondria", evocant les paraules del director de la policia, Manel Prat Peláez, en una entrevista al diari. L'ARA, per la seva banda, diu "Agents contra els rumors racistes" i afegeix que Barcelona ha format 350 voluntaris l'últim any.

stats