Recull de premsa
Mèdia 05/07/2011

L''Sport' diu que "Wenger traeix Cesc"

El rotatiu esportiu català diu que l'Arsenal vol treure més diners al Barça i sentencia que el tècnic francès no compleix amb la seva paraula. Els diaris generalistes destaquen el cas SGAE, el retorn d'Hugo Chávez a Veneçuela i el compte enrere de Rubalcaba per establir-se oficialment com a candidat socialista

Redacció
2 min
Sport, 5 de juliol

BarcelonaL'Sport llança avui un missatge contundent i titula "Wenger traeix Cesc". Segons el rotatiu esportiu, el tècnic de l'Arsenal no està complint amb la seva paraula i sentencia que l'equip anglès reté el seu capità mentre intenta treure més diners del Barça, tot i que l'equip català es manté ferm en la seva intenció de no sobrepassar els 40 milions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El cas SGAE continua centrant part de l'actualitat avui dimarts, l'endemà que declarés el presumpte cap de la trama, José Luis Rodríguez Neri, a qui el jutge ha decretat presó eludible sota fiança. El Periódico diu "Fiança de 300.000 euros per a l'exdirector de la SGAE", El País "El jutge dicta presó per al cervell de la trama SGAE", La Razón "La SGAE aparta Teddy Bautista de la direcció obligada per l'escàndol" i El Mundo "Teddy Baustista va impulsar una 'trama parasitària' de la SGAE". Per la seva banda, La Vanguardia encapçala l'edició d'avui fent-se ressò que "El govern espanyol es fa enrere i anul·la el cànon digital" i afegeix que la mesura dependrà de com evolucioni el cas SGAE.

El compte enrere per la cursa presidencial de Rubalcaba i la mesura impulsada pel ministeri de Treball, que proposa un impost especial pels banquers, genera destacats en algunes portades. El País diu "El PSOE assumeix com a estratègia un gir crític amb els bancs i afegeix que Valeriano Gómez vol que els directius paguin més impostos"; l'Abc diu "El PSOE intensifica l'atac a la banca en busca del vot del 15-M".

Alguns rotatius es desmarquen amb els titulars d'obertura. L'Avui diu "CiU accelera la maquinària de les eleccions generals". Público titula "El PP assumeix el programa de IU" a Extremadura i afegeix que Monago accepta mantenir l'impost de successions, contrari al criteri del Partit Popular. Per la seva banda, l'ARA obre amb "El 'top manta' mou 100 milions d'euros a l'any".

Bona part de la premsa també es fa ressò del retorn del president Hugo Chávez a Veneçuela, després de ser operat d'un tumor a la pelvis a Cuba.

stats