Recull de premsa
Mèdia 16/08/2011

Amor correspost entre Cesc i el barcelonisme, a la portada de l''Sport'

El petó de Cesc a l'escut del Barça, el dia de la seva presentació oficial, és la imatge de portada a bona part dels rotatius catalans i espanyols. La reunió entre Merkel i Sarkozy a París per tractar la crisi del deute europeu és l'altre titular destacat aquest dimarts

Redacció
2 min
Sport, 16 d'agost

Barcelona“I love Cesc, I love Barça” ha sigut el titular escollit pel diari Sport per explicar el sentiment de les dues parts en la consumació del fitxatge. De fet, la imatge de Cesc petonejant l'escut del club blaugrana, en la seva presentació oficial davant dels aficionats, il·lustra les portades de la premsa catalana i i bona part de l'espanyola. El Periódico titula “Et veuré amb el 4 al Camp Nou”, La Vanguardia “Humilitat i esforç”, l'ARA “Ho donaré tot pel club”, El Punt-Avui “Milers d'aficionats ovacionen Cesc en la presentació al Camp Nou”, El 9 esportiu “Un dels nostres”, El Mundo Deportivo “Hola soci” i El País, Marca i l'Ascoincideixen a destacar les paraules del jugador, que ahir va assegurar que està “davant del repte més important” de la seva vida.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La reunió de la cancellera alemanya i el president francès avui a París, amb la crisi del deute europeu com a tema principal de la jornada, el dia que ha transcendit la xifra gastada pel BCE la setmana passada per comprar deute europeu, són els altres dos titulars destacats aquest dimarts. El Mundo diu “Merkel i Sarkozy dissenyen una autoritat econòmica europea” i El Periódico afegeix que “La cancellera refreda l'expectativa francesa de promoure l'emissió de bons conjunts”. El País obre amb el titular “El BCE defensa Espanya i Itàlia amb una compra rècord de deute” i afegeix que l'autoritat europea destina 22.000 milions en set dies per tal de calar els mercats. Encara en l'àmbit econòmic, La Vanguardia diu “Les empreses alemanyes, pel suport al sud d'Europa” i afegeix que els exportadors reclamen a Merkel que s'emetin eurobons per salvar la moneda i evitar una depressió”.

L'Abc i La Razón focalitzen la seva atenció en les Jornades Mundials de la Joventut que comencen avui a Madrid, i que comptaran amb la visita del papa Benet XVI. “Il·lusió” i “Milions de gràcies” són els titulars que acompanyen imatges amb joves d'arreu del món amb banderes espanyoles i consignes de les JMC.

Público titula “El jutge manté viu el cas contra les agències de ràting” i afegeix que el magistrat Ismael Moreno sol·licita un altre informe de la Fiscalia, malgrat que aquesta va demanar l'arxivament de la causa al juliol.

stats