Recull de premsa
Mèdia 16/09/2011

La revista 'Time' es converteix en 'Mite' per Cristiano Ronaldo, a 'El 9 Esportiu'

El diari emula la publicació nord-americana per mofar-se del jugador blanc, després de les declaracions en què es qualifica de “ric, guapo i un gran jugador”. La recuperació de l'impost de patrimoni i la reunió de Sarkozy i Cameron amb el líder del govern de transició libi són els arguments principals de portada

Redacció
2 min
El 9 esportiu, 16 de setembre

BarcelonaCristiano Ronaldo és “L'home de l'any” a l'edició impresa d'aquest divendres d'El 9 Esportiu. El diari fa una rèplica del frontal de la revista nord-americana Time i la rebateja com a “Mite”, amb l'objectiu de mofar-se de les declaracions del jugador blanc, que després del partit de lliga de Campions d'aquest dimecres va assegurar que la gent li tenia enveja perquè és “ric, guapo i un gran jugador”. El Mundo Deportivo també hi dedica la portada i titula “CRegut”. L'As, en canvi, hi dóna la volta i subratlla “Guapo, ric, famós i... valent”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La recuperació de l'impost de patrimoni és el titular principal a la majoria de diaris aquest divendres. La Vanguardia destaca “Impost per a patrimonis de més de 700.000 euros”, Público subratlla “Els rics pagaran 1.080 milions d'euros per patrimoni” i El Periódico fa una de proximitat i es decanta per “Catalunya recaptarà 200 milions més”. Des d'una òptica crítica amb la mesura, El Mundo diu “Salgado imposa sense debat l'impost de Rubalcaba” i, en la mateixa línia, La Razón rebla “Càstig electoralista a l'estalvi”.

La reunió de Sarkozy i Cameron amb el líder del govern de transició libi és l'altre argument destacat a les portades i diversos rotatius hi dediquen la fotografia principal. És el cas d'El País, que l'acompanya amb el titular “Aquesta revolució és vostra”, o El Periódico, que opta per “Repartiment del botí”.

El País dedica l'obertura a la injecció de liquiditat dels bancs centrals per sócorrer Europa, una mesura a la qual tots els diaris hi dediquen un destacat, i El Punt Avui encapçala amb una entrevista al president d'ERC, Joan Puigcercós, el qual confessa '"Potser hauria d'haver tingut més marge, però trobo lògic el relleu"'. L'ARA es decanta per la mesura proposada pel Govern de vetar l'ús del vel integral al carrer i es pregunta “Cal prohibir el burca?”. L'Abc opta per “Otegi condemnat a 10 anys”.

stats