Recull de premsa
Mèdia 03/11/2011

“Rajoy supera la majoria absoluta d'Aznar... i Rubalcaba es despenja”, a la portada del diari 'Abc'

Segons el diari, els sondejos del PP donen 189 escons als populars, enfront els 116 dels socialistes. Les portades se centren en la desesperació europea per la situació grega

Ara
1 min
Abc, 3 de novembre

BarcelonaL'Abc obra l'edició d'aquest dijous amb la imatge d'un operari retirant una de les pancartes de suport a Rubalcaba col·locada en una escola de Sevilla i titula “Rubalca es despenja”. El diari explica que el PSOE retira les seves pancartes de les escoles públiques andaluses després d'una denúncia del mateix rotatiu. En un segon titular, però de dimensions més grans, el diari subratlla “Rajoy supera la majoria absoluta d'Aznar”, amb 189 escons (154 el 2008). Segons les dades de diversos sondejos del PP, el PSOE obtindria només 116 diputats (169 el 2008), un resultat que seria el pitjor de la seva història.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La desesperació i les amenaces de la UE davant las situació grega és el principal titular d'obertura aquest dijous. La Vanguardia assenyala “Pressió al límit”, El Periódico subratlla “Grècia, acorralada”. Público opta per “La UE amenaça Grècia” i El País amplia “París i Berlín amenacen Grècia amb bloquejar els diners del rescat”. El Punt Avui focalitza amb l'euro i diu “Moneda en l'aire”. L'ARA també s'hi fixa i fa un joc de paraules “Euro o dracma”, amb la 'c' a punt de caure. El Mundo diu “Europa condiciona l'ajuda a Grècia al 'sí' en el referèndum” i La Razón mostra una imatge de Merkel i Sarkozy pujant una rampa i diu “Costa amunt”. El diari afegeix que els bancs espanyols perden 6.000 milions en borsa en dos dies pel drama grec.

stats