ARA
Mèdia 10/12/2010

El repte de la conciliació amb noms i cognoms, al Criatures

L'alcalde Hereu s'asseu amb una empresària, una actriu, una cuinera i un esportista i parlen de com compaginen la feina amb la família. També us oferim reportatges sobre les lluites amb els fills adolescents pels pírcings i sobre la batalla amb els polls dels més petits. A més, la passió pel seu ofici de mestres veterans i una entrevistra a Toni Albà

Redacció
1 min
Portada Criatures 11 desembre 2010

BarcelonaEls malabarismes per compaginar la dedicació a la família amb la feina cada cop més absorbent ocuparan el tema de portada del suplement Criatures que demà trobareu al quiosc. No teoritzem: oferim un espai on confessen com s'ho fan un alcalde, Jordi Hereu, una empresària, Elena Faba, una actriu, Anna Sahun, una cuinera, Ada Parellada, i un esportista, Enric Masip. Els vam reunir tots cinc per dinar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En aquest número, també hi trobem el retorn de l'Upalí, les 26 cançons infantils de Josep Maria Espinàs i Francesc Burrull, ara reeditades en un llibre i un CD.

També ens ocupem de l'estira i arronsa dels pares amb els fills que reclamen fer-se un pírcing; el maldecap de descobrir els polls al cap dels nens; i la passió per ensenyar que comparteixen tres generacions de mestres.

També entrevistem Toni Albà, que té dos fills i sis gossos.

I hi trobareu reflexions de Lluís Gavaldà, Sílvia Soler, David Cirici, Eva Bach, Maria Jesús Comellas, Carlos González, entre d'altres.

stats