Comunicació
Mèdia 24/02/2011

La tisorada sanitària, a la portada d''El Periódico'

La situació a Líbia i l'aniversari del 23-F copen les primeres pàgines

Redacció
2 min

BarcelonaEl Periódico de Catalunya obre la portada d'avui amb la retallada del pressupost de Salut, i explica que "l'ajust del 10% arribarà a la sanitat el març", apuntant també que la Generalitat "exigeix als grans hospitals que redueixin el pressupost de 2011 en 15 dies". També col·loca una gran fotografia de la situació a la frontera entre Líbia i Egipte, amb crònica dels seus enviats especials. La Vanguardia se centra en la divisió de Líbia i l'atrinxerament de Gaddafi, i recull també la història de la nena de 5 anys que va anar a l'escola a buscar ajuda després que el seu pare agredís al seva mare.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Punt fa referència al creixement de l'independentisme al si de la societat catalana, segons l'estudi elaborat per la Fundació Carulla i Esade. L'Avui destaca també el mateix estudi sota l'epígraf "Més individualistes, és independentistes", a més d'una fotografia de els obres del centre comercial de l'antiga plaça de toros de Les Arenes. L'ARA obre també amb el canvi de valors dels catalans amb les frases: "Com som: més independentistes; què volem: més lleure i menys feina; i com actuem: individualistes i pragmàtics", les fotos són per la fugida de egipcis de Líbia i les imatges de les fosses comunes a l'interior del país.

El diari Público fa una crida en portada a la crònica de Robert Fisk des de Trípoli. La Razón aposta per la fotografia de Zapatero i Rajoy en la commemoració del 23-F i destaca en titulars la "Inquietud entre els militars per la carrera successòria de Chacón". El Mundo encapçala la seva primera plana afirmant que "Les víctimes s'uneixen perquè ETA no sigui a les eleccions" . L'Abc encapçala amb una gran fotografia de l'aniversari de l'intent de cop d'estat amb declaracions del rei, en què segons afirma "Ja se sap tot". El País se centra en la situació a Líbia, destacant que "Gaddafi s'atrinxera a Trípoli".

stats