COMUNICACIÓ
Mèdia 04/01/2011

La retallada de la despesa en sanitat, portada de l'ARA

La reducció de les víctimes mortals d'accidents de trànsit a l'última dècada, altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada de l'ARA

BarcelonaLes intencions del Govern de començar a reduir la despesa pública retallant el sector sanitari ocupa la portada de l'ARA. Mentre que ahir el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, va alertar que la Generalitat només té diners per afrontar els pagaments dels propers dos mesos, Boi Ruiz alertava des del seu departament del greu problema per finançar la salut.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un altre tema destacat és l'eliminació dels 80 quilòmetres per hora, que previsiblement s'allargarà ja que l'executiu intenta dur a terme sense derogar el pla contra la contaminació. També ocupa la primera plana la reducció de les víctimes mortals d'accidents de trànsit en els últims deu anys (de 625 morts l'any 2000 a 245 el 2010), com els Reis d'Orient són susceptibles a la crisi i quines solucions estan buscant bars i restaurants per treure el fred als fumadors davant la nova Llei Antitabac.

Articles d'opinió del periodista Nicholas D. Kristof, el filòleg Carles Llorens i el professor de genètica de la UB David Bueno completen la portada de l'ARA.

stats