COMUNICACIÓ
Mèdia 15/01/2011

La revolta popular a Tunísia, a la portada

El desig d'Aznar que el PP obtingui la majoria absoluta per centralitzar Espanya és un altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada de l'ARA

BarcelonaLa revolta popular a Tunísia, que ha provocat la marxa del president Zine al-Abidine Ben Ali, ocupa la portada de l'ARA, que analitza l'escenari obert a un país que inicia una transició política. Altre tema destacat a la primera plana és com Aznar vol tutelar al president del PP, Mariano Rajoy, per centralitzar l'Estat, ja que creu que l'actual configuració en comunitats autònomes "no és viable". L'expresident espanyol vol que el seu país aconsegueixi majoria absoluta per reconquerir Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També ocupa un lloc preferent com els fons de capital risc estan apuntat cap al sector sanitari, on veuen rendibilitats segures i camp per créixer. Els darrers aldarulls juvenils viscuts a Salt i com menjar determinats aliments influeixen al nostre estat d'ànims són dues qüestions destacats a la primera plana. Així com la trobada del Sandruscu de Crackòvia amb el Rosell de veritat.

Articles de l'escriptor Albert Sánchez Piñol, la sociòloga Sara Moreno i el periodista Nicholas D. Kristof completen la portada.

stats