NOVA SÈRIE D'HUMOR
Mèdia 29/04/2011

Les rialles tornen a TV3 de la mà de Sardà i Forqué

TV3 ja té substitutes per a Polseres vermelles , que dilluns acomiada la primera temporada. Seran Rosa Maria Sardà i Verónica Forqué, Dues dones divines que debutaran el 9 de maig a les 22.25.

Albert Castellví Roca
2 min
Les rialles tornen a TV3  de la mà de Sardà i Forqué

Barcelona."A TV3 fa molt que no riem", diu Mònica Terribas, que recorda que les últimes estrenes de la cadena, com Polseres vermelles o L'endemà , tenen un to més aviat dramàtic. "Últimament pensem massa, ens triturem, i ara volem riure, que és imprescindible amb tot el que està passant", afegeix la directora de TVC. La solució a aquesta mancança arribarà el 9 de maig, i ho farà per la porta gran: al prime time de dilluns (22.25), després del Crackòvia i en substitució de Polseres vermelles , i de la mà de dues grans actrius còmiques, Rosa Maria Sardà i Verónica Forqué, que seran Dues dones divines . Sardà és la Mimí i Forqué la Piluca, dues amigues de bona família que ja ronden la seixantena però que mantenen l'esperit jove i les ganes d'ajudar a tothom que ho necessita. De fet, en cadascun dels dotze capítols de 40 minuts de què consta en principi la sèrie, totes dues intentaran salvar alguna cosa, ja sigui l'art, la salut o la democràcia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Terribas va destacar la importància que té per a la cadena la presència d'aquestes dues actrius al capdavant del repartiment. De Sardà va dir que a TV3 li feia "il·lusió" que tornés a treballar-hi, mentre que de Forqué en va destacar el seu interès per treballar a la televisió catalana. En aquest sentit, l'actriu va assegurar que feia temps que "fantasiejava fer una sèrie a Catalunya" tot i no parlar català, un tret, el lingüístic, que la trama explota sovint.

Però la presència de cares conegudes no s'acaba amb les dues protagonistes absolutes de la sèrie. El productor executiu, Jordi Roure, destaca que el càsting és "brutal", i assegura que Pol Mainat -director de la producció i fill d'una de les protagonistes, Rosa Maria Sardà, i de Josep Maria Mainat, que, juntament amb Toni Cruz, n'és també productor executiu a través de Gestmusic-, "serà la persona més envejada de la televisió al país". I és que al costat de Sardà i Forqué hi veurem també Edu Soto -Lolo, el fill de Mimí, que tot i tenir trenta anys encara viu amb la seva mare i no té intenció de perdre la virginitat-, Vicenta N'Dongo -"la filipina", que en realitat és equatoriana i defensora a mort del català-, Ferran Rañé -Anselm Casademunt, un presentador de televisió amant en excés del bon gust-, Katia Klein, Marcos Rubio i el mateix Pol Mainat.

A més, en cada capítol sorprendrà la presència de convidats especials i ben coneguts, ja sigui del món de la interpretació, com Joan Pera, Núria Espert i Francesc Orella, o d'altres àmbits, com Josep Cuní, Ramon Pellicer i Gerard Quintana. I, com destaca Toni Cruz, "no surten només a saludar, sinó que actuen".

Una realització valenta

Un dels aspectes que més crida l'atenció de Dues dones divines és la realització, que Ferran Rañé defineix com a "absolutament nova, no vista, sorprenent". Efectivament, Pol Mainat recorre sovint a diversos efectes visuals i auditius per emfasitzar alguns moments de la trama i donar-los un punt més de comicitat. Cal destacar-ne, a més, l'ús d'efectes especials, poc habituals en produccions d'aquest tipus, però que el director considera que "ajuden, perquè és una comèdia una mica estripada, i funcionen bé".

stats