COMUNICACIÓ
Mèdia 07/05/2012

Sánchez-Camacho acusa el Govern d'"instrumentalitzar" TV3 i compara Xavier Bosch amb Curri Valenzuela

La presidenta del PPC diu que "ningú ha de voler patrimonialitzar cap televisió, ni TVE ni TV3"

Ara
2 min

BarcelonaLa presidenta del PP Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha criticat aquest dilluns la "instrumentalització política" que segons ella es fa de TV3. En una entrevista a 'El Món a RAC1' de Jordi Basté, Camacho ha dit que "ningú ha de voler patrimonialitzar cap televisió, ni TVE ni TV3". I que "és un error que siguin utilitzades com a instrument polític". "He sentit a TV3 crítiques injustificades cap a nosaltres, crítiques que no es corresponien amb la realitat...", ha afegit Camacho.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La presidenta del PPC també ha criticat "algunes televisions autonòmiques" de comunitats governades pel PSOE i ha posat com a exemple el fet que, segons ella, María Dolores de Cospedal, presidenta de Castella-la Mancha, no fos entrevistada "ni una sola vegada" a la televisió abans de ser escollida presidenta.

Ha estat en aquest moment que el presentador Jordi Basté i alguns tertulians han preguntat a Camacho què en pensa de Telemadrid i han posat com a exemple la presentadora Curri Valenzuela, moderadora de la tertúlia 'El Círculo' de la televisió autonòmica. "He sentit missatges que em fan caure la cara de vergonya –ha dit Basté–, Xavier Bosch a l''Àgora' de TV3 no fa les dissertacions polítiques que fa Curri Valenzuela". "No hi estic d'acord, si fa no fa... –ha replicat Camacho. "He anat a algun debat en què alguns...", però Camacho no ha acabat la frase. (Aquí podeu sentir l'àudio complet, a partir del minut 20).

La líder dels populars catalans també ha deixat clar que "no entrem a TV3 amb fatxenderia", en referència a la vicepresidència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que ocupa el candidat proposat pel PP, Armand Querol.

Dissabte, en la clausura del 13è congrés del PP, Camacho ja va demanar a CiU que "no faci de TV3 una televisió independentista". "La televisió i la ràdio catalanes són de tothom i han de reflectir la Catalunya real, no l'oficial", va reclamar, i tot seguit va afegir que és important que "deixin de sortir-hi sempre els mateixos per fer-hi victimisme".

stats