TELEVISIÓ
Mèdia 25/03/2012

Què se n'ha fet de les petites estrelles televisives?

Selena Soro
2 min
Frankie Muniz a 'Malcolm in the middle'

Saltar a la fama de petit no sempre és sinònim d'èxit per a tota la vida. Desfer-se de Pippi Langstrum o de Steve Urkel no és tan fàcil i, per això, moltes estrelles infantils han crescut dedicant-se a professions que no tenen res a veure amb els camerinos i la televisió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Frankie Muniz

De 'Malcolm in the middle' a pilot d'automòbils

Després d'encarnar el fill mitjà d'una família americana a Malcolm , Frankie Muniz ha deixat en segon pla la seva carrera d'actor i ara competeix professionalment en curses de cotxes.

Inger Nilsson

De 'Pippi Langstrum' a funcionària

El paper de Pippi Calcesllargues que Inger Nilsson va interpretar amb 9 anys la va marcar en excés. Tot i que de tant en tant fa algun petit paper al teatre o a la televisió, treballa com a secretària a Estocolm.

Biel Duran

De casteller a 'Nissaga de poder'

Biel Duran era l'enxaneta dels Minyons de Terrassa quan, amb dotze anys, va d'interpretar el Toni a Nissaga de poder , un casteller de Vilafranca. "Els guionistes em maten a disgustos. Per mi, fer de casteller de Vilafranca és pitjor que passar-se del Barça al Madrid", va dir aleshores. No ha deixat la interpretació des d'aleshores i ara encarna el fill gai de La sagrada família de TV3.

Quim Gutiérrez

De 'Poblenou' a la gran pantalla

Després del seu debut a Poblenou , Quim Gutiérrez va deixar d'actuar durant un temps per estudiar a l'Escola de Teatre Nancy Tuñón, cosa que va combinar amb les classes d'humanitats a la universitat. Els cinc anys a El cor de la ciutat van propulsar la seva carrera i el 2007 va guanyar un Goya per AzulOscuroCasiNegro .

Els nens de 'Verano azul'

Un canvi radical de professions

Només dos membres de Verano azul, Juanjo Artero (Javi a la sèrie) i Maria Garralón (Julia), continuen dedicant-se a la interpretació. La resta no han tornat a posar els peus en un estudi. Miguel Ángel Valero (El Piraña) ensenya enginyeria de telecomunicacions a la Universitat Politècnica de Madrid. Les germanes Pilar i Cristina Torres (Bea i Desi) són infermeres. Gerardo Garrido (Quique) va llicenciar-se en filosofia i biologia, i ara treballa en una companyia de telefonia mòbil. I Luis Fernández (Pancho) s'ha fet actor, però de doblatge.

Jaleel White

De 'nerd' a guionista

Jaleel White -que després de Steve Urkel ha continuat interpretant papers secundaris al cinema i escrivint guions- no ha canviat tant de carrera com de look . La seva veïna a Cosas de casa , Jaimee Foxworth, va fer un pas fugaç pel cinema pornogràfic.

Soleil Moon Frye

De 'Punky Brewster' a botiguera

Coneguda pel seu paper protagonista a Punky Brewster i per ser l'amiga de Sabrina a Cosas de brujas , Soleil Moon Frye combina petits papers puntals amb The Little Seed, una boutique per a nens respectuosa amb el medi ambient.

Germanes Olsen

De bessones inseparables a propietàries d'un imperi de moda

Mary-Kate i Ashley Olsen, conegudes per sèries com Padres forzosos i Tal para cual, han deixat enrere els seus papers televisius per dedicar-se per complet a la moda. Les dues germanes no només han fundat el seu propi imperi sinó que han consolidat l'estil homeless chic, que consisteix a vestir com un sensesostre però amb parracs de roba de marca.

stats