COMUNICACIÓ
Mèdia 06/10/2011

Flors i espelmes a les botigues d'Apple

Desenes de persones reten homenatge al fundador de la companyia de la poma. Apple canvia la presentació del seu web i obre un correu electrònic per deixar-hi missatges de condol

Efe
2 min
Un home plora la mort de Jobs davant la botiga d'Apple al carrer 66 de Nova York

Nova YorkDesenes de persones s'han acostat a les botigues d'Apple de tot el món després de saber la mort del geni de la companyia de la poma, Steve Jobs, als 56 anys; especialment a la botiga de la 5a avinguda de Nova York, que obre 24 hores al dia. Els clients i admiradors de Jobs han deixat espelmes i flors davant la botiga.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'empresa tecnològica Apple ha habilitat un correu electrònic perquè qualsevol pugui enviar un missatge de condol per la mort del seu cofundador i exconseller delegat. La bústia virtual rememberingsteve@apple.com serà una via per centralitzar els innombrables missatges d'internautes, polítics i famosos que es multipliquen en les xarxes socials des que es va conèixer la notícia del decés.

Apple també ha canviat la presentació del seu web, amb una foto de Jobs en blanc i negre.

"Trobaré a faltar l'Steve immensament", ha dit el president de Microsoft, Bill Gates, mentre que Mark Zuckerberg, cofundador de Facebook, li ha agraït que fos el seu mentor i amic.

"Gràcies per mostrar que el que creguis pot canviar el món", va dir Zuckerberg.

El president dels EUA, Barack Obama, ha recordat com les contribucions de Steve Jobs han fet possible "el treball de cada dia".

Per la seva part, l'exgovernador de Califòrnia i actor, Arnold Schwarzenegger, ha apuntat que Jobs va viure "el somni californià cada dia de la seva vida".

"Va canviar el món i ens va inspirar", ha comentat Schwarzenegger.

El creador de la sèrie Lost, Damon Lindelof, ha assegurat que Steve Jobs serà trobat a faltar per "tots els somiadors asseguts en els seus garatges que estan prou bojos per canviar el món".

"Apple ha perdut un visionari i un geni creatiu i el món ha perdut un increïble ésser humà, Steve deixa darrere una companyia que només ell podria haver construït i el seu esperit serà per sempre la base d'Apple", diu un missatge oficial que es pot llegir al portal de l'empresa.

stats