Audiència
Mèdia 01/08/2011

Telecinco supera TV3 al juliol

La cadena pública baixa 1,4 punts i perd el lideratge per primer cop des de l'agost de l'any passat

Redacció
1 min

BarcelonaLa programació d'estiu de TV3 no ha tingut tanta acceptació com la graella habitual de la temporada, i això ha deixat la cadena pública en el segon lloc del rànquing dels canals més vistos durant el mes de juliol, amb un 12% de quota de pantalla, per un 13,8% de Telecinco, que ha aconseguit el lideratge segons les dades de Kantar Media. D'aquesta manera, TV3 trenca una ratxa de deu mesos com a líder, des del setembre fins al juny, i repeteix la tendència habitual de rebaixar els índexs d'audiència durant la temporada estiuenca.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Telecinco, que durant tot l'any ha mantingut la segona plaça i que ja va ser líder l'estiu passat, recupera aquest lloc de privilegi amb la seva xifra més alta dels últims mesos a Catalunya. La 1, amb un 10,8%, manté la tercera posició per davant d'Antena 3 (9,9%), La Sexta (5,1%) i Cuatro (5,0%).

Al conjunt de l'Estat, Telecinco consolida amb un 15,7% de quota la primera posició, que ja va aconseguir el mes de juny, i eixampla a més de dos punts la diferència amb La 1, que es queda amb un 13,6%, el seu mínim històric.

stats