Audiències
Mèdia 22/11/2011

'El convidat' frega els 900.000 espectadors amb Xavier Sardà

L'espai presentat per Albert Om marca el rècord de la temporada, però 'Crackòvia' lidera el dia. TV3 arrasa al global de la jornada

Ara
1 min
Albert Om va visitar Xavier Sardà

BarcelonaLa visita d'Albert Om a Xavier Sardà va tenir un èxit d'audiència aclaparador: 887.000 persones van veure El convidat d'aquest dilluns, fet que suposa el rècord d'audiència de la temporada per al programa, que va arrasar amb un 27,5% de quota de pantalla. L'espai, però, va situar-se en la segona posició del rànquing diari, per darrere del Crackòvia, que una setmana més va liderar amb xifres estratosfèriques: 917.000 seguidors i un share del 27%.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Com ja és habitual els dilluns, la principal alternativa a TV3 va ser la sèrie de La 1 Águila roja, que va tornar a aconseguir unes xifres notables: 584.000 espectadors i un 18,4% de quota de pantalla. Això li va permetre ocupar el cinquè lloc del rànquing, per darrere dels dos Telenotícies, que es van situar tercer i quart.

L'extraordinari resultat dels espais de prime time de TV3 van permetre a la cadena pública liderar el dia amb un share mitjà molt elevat: 18,9%, 6,7 punts més que Telecinco, que va ser segona.

stats