Mèdia 31/08/2012

La televisió murciana deixa d'emetre en directe a l'espera de la privatització

La cadena només emetrà continguts gravats fins que es convoqui un nou concurs per a la seva gestió, que a partir d'ara serà privada

Ara
1 min
Aspecte de la pàgina web del canal 7RM

BarcelonaEl canal 7RM ('7 Región de Murcia'), nom que rep la televisió autonòmica de Múrcia, ha finalitzat aquest divendres les emissions en directe i a partir d'ara emetrà només produccions enregistrades, a l'espera que es convoqui un nou concurs per a la seva gestió. Així ho ha comunicat el seu director de programes i continguts, Francisco M. Martínez-Campos, en un correu electrònic enviat als mitjans.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta serà la primera televisió autonòmica de l'Estat que viurà un procés de privatització, ja que aquest divendres s'ha rescindit el contracte actual entre l'empresa Televisión Autonómica de Murcia (TAM) i el grup GTM, concessionari des de la seva creació el 2006 del canal 7RM.

A partir d'ara, segons va decidir el govern murcià, la gestió del canal es privatitzarà –cosa que permet la nova llei de comunicació audiovisual–, tot i que la seva titularitat continuarà sent pública. El nou concurs d'adjudicació del servei es podria resoldre d'aquí a set o vuit mesos, segons va explicar aquesta setmana el vicepresident econòmic de l'executiu murcià, Juan Bernal.

Ara la incògnita és què passarà amb els prop de 300 treballadors de l'empresa GTM, que podrien ser acomiadats aquest mateix dissabte.

stats