Pilota d'or
Mèdia 10/01/2011

Teles i ràdios, amb la Pilota d'Or

TV3 i els canals esportius oferiran l'acte en directe. Catalunya Ràdio i RAC1 també n'estaran pendents

Albert Castellví
1 min
Messi, Iniesta o Xavi s'enduran el trofeu.

BarcelonaXavi, Messi o Iniesta rebran aquesta nit la Pilota d'Or que els acreditarà com a millor jugador del 2010, i els mitjans no s'ho volen perdre. TV3 oferirà avui dues edicions especials del programa Esport club. La primera, a partir de les 18.15, inclourà la transmissió de l'acte (que començarà a les 19.00) i les reaccions dels protagonistes. La segona, a les 22.30, es titularà La masia d'or, i parlarà, des de la Masia, del passat, el present i el futur d'aquest edifici que ha vist créixer tants grans futbolistes. Tots dos espais s'emetran, simultàniament, pel canal temàtic Esport 3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De fet, tots els canals esportius miraran aquesta tarda cap a Zuric: a partir de les 18.30, Teledeporte oferirà la transmissió de l'acte en directe, igual que les plataformes de pagament Gol Televisión i Canal + Liga. I, evidentment, Barça TV també farà la cobertura de la cerimònia, amb una programació especial que començarà a les 17.15.

També a la ràdio

El programa Primer toc, de RAC1, farà avui una edició especial amb públic a partir de les 19.00 (el seu horari habitual) centrada exclusivament en el seguiment de la cerimònia de lliurament de la Pilota d'Or. Catalunya Ràdio, per la seva banda, dedicarà especial atenció a l'acte durant l'informatiu Catalunya Vespre (19.00), i n'analitzarà el resultat posteriorment al Catalunya Vespre Esports (20.00).

stats