Televisió
Mèdia 16/03/2011

L'alcaldessa de Cuchía sobre 'Sálvame': "Ens han fet una porcada"

Els habitants d'un poble de Cantàbria que volien assistir de públic al programa de Telecinco s'indignen després que els hagin cancel·lat el viatge

Albert Castellví
1 min

Barcelona"Què faig ara amb els sobaos?", es María Pilar Lanza, l'alcaldessa de Cuchía, un petit poble de Cantàbria. Ella i 35 conciutadans havien comprat fins a 32 caixes d'aquest producte típic de la zona per regalar als membres de l'equip de Sálvame Diario, el programa de Telecinco al qual havien d'assistir com a públic demà. A última hora, però, la productora els ha anul·lat el viatge.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que sembla, l'empresa només posa autobusos a disposició dels grups que vulguin assistir de públic si són, com a mínim, de 44 persones. L'alcaldessa, però, assegura en delaracions a El diario montañés, que no en sabia res, i denuncia que els responsables del programa els han fet "una cerdada". A més, segons ella, els 35 veïns de Cuchía havien de compartir viatge amb ciutadans d'altres localitats properes, "que havien preparat rosquilles", de manera que, en total, haurien estat més de 44 persones.

Lanza recorda, a més, que molts dels frustrats assistents al programa s'havien demanat un dia lliure a la feina per poder fer el viatge fins a Madrid, i assegura que ja va advertir als responsables de la productora que, després d'aquesta decepció, no pensa buscar una altra data per visitar el programa amb els seus conciutadans.

stats