Televisió
Mèdia 17/11/2011

'The voice' s'emetrà finalment per Telecinco

El concurs musical havia d'incorporar-se en principi a la graella de Cuatro. El nom de Jesús Vázquez no es confirma com a presentador

Ara
1 min

BarcelonaEl concurs de talents musicals The voice no s'emetrà finalment a Cuatro, tal com estava previst, sinó a Telecinco, segons avança el portal Vanitatis. Mediaset hauria pres aquesta decisió malgrat el fracàs de la darrera edició d'Operación triunfo i davant la constatació que els formats de recerca de talents no estan esgotats, com demostra l'èxit que estan tenint actualment Tú sí que vales, a Telecinco, i Tu cara me suena, a Antena 3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'altra banda, el mateix portal nega que Jesús Vázquez hagi estat escollit per presentar el programa, i revela que la cadena encara no ha pres cap decisió sobre aquest punt.

The voice és un format creat per John de Mol que ha obtingut gran èxit als EUA. Té una estructura similar a Operación triunfo, amb la diferència que el jurat –format per figures de primer nivell en el món de la música– només sent la veu dels concursants a l'hora de valorar els seus progressos.

stats