Mitjans públics
Mèdia 12/06/2013

Els treballadors de la CCMA demanen la dimissió de Brauli Duart i Eugeni Sallent

TV3 i Catalunya Ràdio celebren assemblees informatives i durant els propers dies aprovaran un calendari de mesures de protesta

à. G.
1 min

BarcelonaUnes 600 persones s'han congregat aquesta tarda al garatge d'unitats mòbils de TV3 per rebre les explicacions del comitè d'empresa sobre l'ERO que ha anunciat avui el consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i que afectarà 312 treballadors de l'ens. Predominaven les samarretes vermelles, que s'han convertit en icona de les reivindicacions de la plantilla. L'objectiu de la trobada era permetre que els representants del personal expliquessin la reunió que han tingut amb el consell de govern de la Corporació, més que no prendre mesures concretes: el calendari de mesures de protesta es tancarà durant els propers dies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un moment de tensió s'ha viscut quan s'ha creat una processó des del lloc on se celebrava l'assemblea i el despatx del director, Eugeni Sallent. Els crits de "dimissió Sallent" han ressonat una mitja hora, mentre el directiu estava tancat al seu despatx, custodiat per un agent de seguretat.

Un membre del comitè d'empresa explicava que els treballadors estan "indignats" per l'explicació que ha donat el consell de govern, segons la qual donava per trencades les negociacions de conveni. "Una ruptura de negociació primer s'ha d'anunciar a la part amb qui estàs parlant, però com és habitual ens n'hem assabentat per canals externs, en aquest cas per la premsa".

stats