Mitjans públics
Mèdia 26/06/2013

Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio es manifesten davant de la seu de CDC

Fins a última hora no han fet públic el lloc exacte on tindria lloc la protesta

Ara
1 min

BarcelonaUn grup de treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio s'han manifestat aquest dimecres a la tarda davant la seu de Convergència Democràtica, en protesta per l'ERO a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El lloc exacte de la protesta no s'ha fet públic fins a la mateixa hora d'inici de la protesta, al voltant de les 17.15. De fet, les plantilles de tots dos mitjans estaven convocades a les 16.30 a Canaletes, i des d'allà s'han dirigit a la seu de CDC, al carrer Còrsega. Tot i així, a les portes de l'edifici s'hi han trobat diversos agents dels Mossos d'Esquadra.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant prop d'una hora, els treballadors han cridat consignes a favor de la defensa dels mitjans públics i en contra de l'ERO i dels màxims responsables de la Corporació, de TV3 i de Catalunya Ràdio. Cap a les 18.15, la protesta s'ha acabat amb el cant d''Els Segadors'.

La manifestació –que ha coincidit amb l'aturada parcial de TV3, convocada expressament per facilitar la presència dels treballadors de la televisió pública a la protesta– ha tingut lloc abans que s'acabés la reunió entre la direcció de la CCMA i el comitè d'empresa de TVCel de Catalunya Ràdio no hi ha assistit– en què s'ha formalitzat la presentació de l'ERO, i per tant abans que es coneguessin els detalls de la proposta d'acomiadament col·lectiu que impulsa la Corporació i que afectarà un màxim de 312 treballadors.

stats