Mitjans públics
Mèdia 20/06/2012

Un centenar de treballadors de TV3 es manifesten en defensa del servei públic

Demanen a la direcció i al Govern que demostrin "el seu compromís" amb l'empresa

Ara
1 min
Manifestació dels treballadors de TVC

BarcelonaUn grup de treballadors de Televisió de Catalunya s'han manifestat aquest dimecres al migdia per mostrar el seu suport al "model d'èxit" de la televisió pública catalana i per protestar contra les retallades "que des de fa dos anys posen greument en perill aquest model". L'acte, a més, ha servit per reivindicar la necessitat de mantenir la producció interna i els llocs de treball. En un comunicat, el comitè d'empresa destaca que "els treballadors de TVC han demostrat el seu compromís amb l'empresa" i demanen a la direcció i al Govern que també el demostrin.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La manifestació, que ha reunit més d'un centenar de treballadors, segons el comitè, ha començat a les 12.00 a les instal·lacions de TV3 a Sant Joan Despí i ha arribat fins al pont que uneix aquesta població amb Esplugues de Llobregat per sobre de l'autopista B-23. Allà han penjat una pancarta amb el lema "Defensem la ràdio i la televisió pública i de servei".

Aquest divendres, els treballadors tenen previst un nou acte de protesta, en aquest cas al Parlament de Catalunya i coincidint amb la compareixença que la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha de fer a la comissió de control.

stats