Mèdia 19/07/2012

El turisme de luxe a l''Ara Tu' d'aquest diumenge

Un reportatge sobre els turistes d'alt nivell adquisitiu que visiten Barcelona i l'entrevista de Carles Capdevila a Rosa Maria Sardà, plats forts del dominical de l'ARA d'aquesta setmana. I també: la moda de la primavera vinent i els tatuatges dels jugadors del Barça

Ara
1 min
PORTADA ARA TU 22/7/2012

BarcelonaLa portada en PDF

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l''Ara Tu' d'aquesta setmana hi trobareu:

Turisme d'alt nivell: vénen del Brasil, el Golf, la Xina i Rússia, s'instal·len als millors hotels de Barcelona i gaudeixen del luxe. Són els visitants rics de països emergents que busquen grans marques, esports i bon menjar.

Entrevista a Rosa Maria Sardà: l'actriu catalana parla de la seva carrera i de l'actualitat sense embuts. "Jo diria que sóc una supervivent de la vida", confessa en l'entrevista amb Carles Capdevila.

La nova princesa de Hollywood: perfil de Jessica Chastain, una estrella en ascensió.

25 racons de Catalunya que has de veure: el cuiner Francesc Rovira ens passeja per una terra de llegendes, el Ripollès.

L'aigua dels artistes: les ampolles d'aigua ecològiques i reutilitzables s'han convertit en l'últim complement de moda a Hollywood.

Art a la pell: Luis Tattoo és el tatuador de referència d'alguns futbolistes del Barça.

Aparador 080: com ens vestiran els dissenyadors independents la primavera vinent.

Per sucar-hi pans: els forners demanen als cuiners que dignifiquin el pa perquè són els únics que el poden realçar. Carles Gaig i Pere Roche s'han aliat i han sumat creativitats: els resultats són autèntiques meravelles.

Global News: American Ballet Theater / 'Embraces its challenges this season'.

Ara ens en sortim: El 90% dels donants de sang han repetit, però pocs ho han fet tantes vegades com Josep Planiol. Amb 75 anys ja no pot seguir donant, però hi continua implicat promovent la causa a la comarca de la Selva.

I també: l'humor de Gallardo i els dibuixos d'Andreu Buenafuente.

stats