Massacre a Noruega
Mèdia 27/07/2011

Minut de silenci a Facebook i Twitter en record de les víctimes de Noruega

El 'twinute silence' es farà divendres a les 18.00

Redacció
1 min

BarcelonaTots els usuaris de Twitter i Facebook estan convocats a un minut de silenci virtual que es farà aquest divendres, 29 de juliol, a les 6 de la tarda, hora catalana. És la proposta dels creadors de twinutesilence.com, que d'aquesta manera volen retre el seu homenatge a les víctimes dels atemptats d'Oslo i l'illa d'Utoya del passat divendres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La idea és ben simple: durant un minut, no fer cap comentari a cap de les dues xarxes socials, que es convertiran així en l'escenari d'un minut de silenci global i virtual. A més, els organitzadors de la iniciativa demanen als usuaris de les dues plataformes que difonguin la seva proposta, i han creat dos hashtags per agrupar tota la informació que hi faci referència: #twinute i #twinutesilence.

A la web es pot trobar tota la informació sobre la iniciativa i un compte enrere que indica quan falta perquè comenci aquest minut de silenci, a més d'enllaços a un perfil de Twitter i un de Facebook on es recullen totes les aportacions d'altres usuaris.

stats