Televisió
Mèdia 12/07/2011

Estudiants de la UPF guanyen un concurs d'Antena 3 per proposar nous models d'informatius

Sis facultats de Comunicació de l'Estat participaven al certamen, que recollia idees sobre els futurs formats de presentació de les notícies i la incorporació de les noves tecnologies

Redacció
1 min

BarcelonaUn grup d'estudiants de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha guanyat, ex aequo amb els representants de la Universitat de Navarra, el Proyecto mañana, un concurs organitzat per Antena 3 consistent en la realització d'un informatiu de televisió que inclogués les seves idees sobre com haurien de ser aquests espais en el futur.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre d'altres aspectes, la proposta dels alumnes havia de tractar elements com l'ús de les xarxes socials i les noves tecnologies, els horaris d'emissió, l'estructura, la durada o l'estil de presentació del programa. A partir de totes aquestes variables, i amb les notícies generades el dia 20 de maig, van haver d'elaborar un programa pilot, que es va lliurar, juntament amb una memòria, el 30 de juny.

A banda dels dos centres guanyadors, hi van participar alumnes de la Universitat de Sevilla, la Pontificia de Navarra i l'Antonio de Nebrija i la Carlos III de Madrid.

stats