POLÈMICA A LES XARXES SOCIALS
Mèdia 11/04/2012

Alguns usuaris recelen de la compra d'Instagram per part de Facebook

N.a.
1 min
A  Twitter van córrer cartells reivindicatius com aquest, que demana que Facebook no canviï Instagram.

BARCELONA.La compra de Facebook per part d'Instagram per mil milions de dòlars (762 milions d'euros) ha generat neguit entre un corrent d'usuaris de la popular aplicació de fotografia. La preocupació perquè Instagram quedi engolida pel gegant de les xarxes socials es va veure ahir a Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre els comentaris destacaven els que feien referència al preu que havia pagat la companyia de Mark Zuckerberg i nombroses crítiques a la política de protecció de dades de Facebook. "Bé, crec que em passaré tota la tarda esborrant les meves fotos d'@Instagram. Odio els problemes de privacitat de Facebook", va comentar, per exemple, l'usuari @JoseCor. "¿Facebook compra Instagram? Oh, senyor. Estan decidits a comprar tot el que m'agrada i arruïnar-ho. Per cert, poden quedar-se amb els meus pares per mil milions d'euros", va bromejar @helenlewis.

També van abundar els cartells reivindicatius, amb lemes com No permetem que Facebook canviï Instagram o una làpida amb el logo de l'aplicació i la inscripció RIP. Nombrosos experts en tecnologia van aconsellar sobre com esborrar comptes d'Instagram i totes les fotografies que s'havien pujat amb l' app , que permet compartir les imatges amb els contactes en un compte. Així mateix, es va destacar que el preu pagat per Instagram és superior al valor del The New York Times (741,22 milions d'euros), l' app de geolocalització Foursquare (452 milions) i la llibreria Barnes&Noble (569,5 milions).

stats