VAGA GENERAL
Mèdia 28/03/2012

L'Ara.cat, en serveis mínims per la vaga general aquest dimecres

La web del diari ARA oferirà aquest dimecres menys volum d'informació de l'habitual amb motiu de la vaga general del 29-M, que al sector de la premsa escrita es convoca tradicionalment per a la vigília

Ara
1 min

BarcelonaL'assemblea de treballadors del diari s'ha adherit a la protesta contra la reforma laboral d'aquest 29-M. El consell editorial de l'ARA respecta el dret a fer vaga, però vol mantenir-se també fidel al seu compromís amb els lectors, tant de l'edició digital com de la impresa. Per això, totes dues edicions seran reduïdes i molt centrades a informar sobre la vaga per fer visible la jornada de protesta. Aquest dimecres –la premsa escrita fa la vaga tradicionalment el dia abans– trobareu menys volum d'informació a la web i aquest dijous, als quioscos, una edició que excepcionalment només tindrà 24 pàgines.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Hi informarem dels motius i també les conseqüències d'aquest primer gran pols al govern de Mariano Rajoy. Recordarem què va passar a les anteriors vagues generals, les lliçons apreses i també donarem les claus del context europeu, on l'onada de retallades ha provocat protestes a diferents països.

stats