Mitjans públics
Mèdia 01/04/2012

El nou vicepresident de la CCMA creu que el mapa del temps de TV3 hauria d'incloure tot l'Estat

En una entrevista a 'La Razón', Armand Querol, proposat pel PP, defensa que es mantinguin els drets del futbol i la Fórmula 1, però qüestiona l'emissió de documentals com 'Adéu, Espanya?'

Ara
1 min
Armand Querol

BarcelonaEl futur vicepresident del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Armand Querol, es mostra crític amb el fet que els mapes del temps de TV3 incloguin, a més de Catalunya, la resta de territoris de parla catalana, i defensa que "hi ha de sortir dibuixada de nord a sud i d'est a oest la totalitat d'Espanya". En una entrevista que publica aquest diumenge 'La Razón', Querol –que ocupa el càrrec a proposta del PP– creu que "cal posar sobre la taula aquest tema", i pensa que no hi haurà "gaires problemes". A més, qüestiona que el llibre d'estil de TV3 indiqui que cal parlar d'"estat espanyol" per referir-se a "Espanya": "Sóc partidari d'anomenar 'Espanya' a 'Espanya'", afirma.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Preguntat per l'expressió "crosta nacionalista" que el diputat del PSC Joan Ferran va utilitzar fa uns anys per referir-se als mitjans públics catalans, Querol recorda que "els informes del CAC diuen que TVC és la televisió més plural", però considera que "caldria mirar-s'ho molt" abans d'emetre reportatges com 'Monarquia o república' o 'Adéu, Espanya?'. "Hi ha moments en què val més la pena arxivar aquests documentals", assenyala.

Pel que fa als drets de la Fórmula 1 i del futbol, Querol es mostra partidari de mantenir-los, ja que "són irrenunciables si TV3 vol mantenir bones audiències". En canvi, no veuria amb mals ulls tancar "dos o tres canals" per reduir despeses.

stats