ARA
Mèdia 10/05/2011

El vot de la por, a la portada de l'ARA

L'estratègia electoral del PP, que converteix Catalunya en una laboratori per captar el vot contra la immigració, obre l'edició d'aquest dimarts

Redacció
1 min
portada 10 maig

BarcelonaInformació i anàlisi i un editorial. L'estratègia del PP per captar vots contra la immigració en la campanya del 22-M encapçala l'edició de l'ARA d'aquest dimarts i es destaca com a tema principal a la portada. L'editorial adverteix dels riscos de jugar amb foc en relació als nouvinguts.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'altre tema destacat a la portada és la sentència del Tribunal Constitucional sobre Bildu, que s'ha conegut al detall dies després de saber-se que la candidatura es va autoritzar pels pèls i amb el tribunal totalment dividir, 6 a 5. La resolució del TC assegura que la sentència del Tribunal Suprem que va tombar es basava en "una simple sospita".

Les declaracions a l'ARA del capellà que ha destapat el cas dels libis que haurien mort de gana desatesos per l'OTAN al mig del mar és un altre dels temes destacats a la primera plana d'avui.

Dels articles d'opinió que ofereix el diari aquest dimarts, a la portada es destaquen el d'Imma Tubella, el del professor de Stanford Ban Wang, i el de Josep-Lluís Carod-Rovira.

stats