Televisió
Mèdia 13/12/2011

El Gran Wyoming i Usun Yoon presentaran les campanades de La Sexta

La cadena prepara un especial de Cap d'Any ple de zombis i de bon humor. Marisa Naranjo, que es va equivocar a les del 1989, tindrà una nova oportunitat a Neox

Ara
2 min
El Gran Wyoming

BarcelonaLa Sexta vol acomiadar el 2011 de la manera més original possible, i per això han preparat un Cap d'Any zombi. Dues famílies de morts vivents celebraran una festa per celebrar l'entrada del nou any: d'una banda, el senyor Walking i la senyora Dead, amb el seu fill Justin Walking Dead (en referència a la sèrie de zombis que emet la cadena), i de l'altre els Mortimer. Per la seva festa hi passaran diverses cares conegudes de la cadena, com Jordi Évole, Mamen Mendizábal o Eva Hache.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un cop acabada la celebració de Nochemuerta, els zombis connectaran amb la Puerta del Sol, des d'on El Gran Wyoming i Usun Yoon, presentador i reportera d'El intermedio, donaran la benvinguda al 2012. Les campanades prometen bones dosis d'humor, tal com ja ha passat en els dos anys anteriors, quan se n'han fet càrrec Ana Morgade i Berto Romero.

D'aquesta manera s'acaba de perfilar el panorama de cara a la nit de Cap d'Any, ja que les altres cadenes ja havien avançat qui seran els responsables de guiar els espectadors a l'hora de menjar el raïm. Així, TV3 recorrerà al Guardiola i el Mourinho de CrackòviaCrackòvia, juntament amb Agnès Marquès; La 1 comptarà amb Anne Igartiburu i José Mota; Telecinco confiarà en Jorge Javier Vázquez, Isabel Pantoja i el seu fill; i a Antena 3 hi haurà Carlos Sobera i Carolina Cerezuela. Pel que fa a Cuatro, tot apunta que podria no celebrar les campanades.

Per la seva banda, Neox ha avançat nous detalls sobre les seves peculiars campanades del dia 30 de desembre. Al costat de Berta Collado, Anna Simón, Raúl Gómez i l'equip de Museo Coconut hi haurà també la periodista Marisa Naranjo, recordada perquè el 31 de desembre del 1989 es va equivocar durant la transmissió del Cap d'Any de La 1 i va indicar que sonaven els quarts quan ja estaven tocant les dotze campanades.

stats