Televisió
Mèdia 31/10/2011

'The X Factor' permetrà als espectadors votar a través de Twitter

És el primer cop que un concurs permet utilitzar aquesta via, que a diferència dels SMS o les trucades telefòniques és gratuïta

Ara
1 min

BarcelonaVotar per aconseguir que un participant d'un reality show superi l'eliminatòria o es converteixi en el guanyador del concurs ja no suposarà, per força, haver de pagar. La cadena nord-americana Fox ha arribat a un acord amb Twitter que permetrà als espectadors de The X Factor utilitzar aquesta xarxa social com a canal de votació. A partir de la gala d'aquest dimecres, qualsevol usuari de Twitter que segueixi el compte del programa, @TheXFactorUSA podrà fer sentir la seva opinió enviant-hi un DM (Direct Message).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cada usuari podrà votar fins a 50 vegades per gala, però el programa deixa clar que només es tindran en compte els missatges directes, i en cap cas els tuits públics. Els canals ja existents, com els tradicionals SMS, les trucades, la web i el Facebook del programa o l'aplicació per a Android seguiran funcionant, però és fàcil preveure que la incorporació d'aquesta nova via gratuïta faci baixar l'ús dels missatges de text i les trucades, que constituïen una font d'ingressos important per a aquest tipus de programes.

stats