PROTAGONISTES A LA SEXTA I A TNT
Mèdia 24/01/2011

Els zombis conquereixen la tele

Tres milions d'espectadors van seguir l'estrena a La Sexta de The walking dead. Al segon episodi ja eren 3,2 milions. Ara Berto Romero s'afegeix a la moda amb una versió satírica del fenomen zombi.

Auri Garcia Morera
2 min
Berto Romero és el protagonista de 'Zombis', la sèrie d'humor que estrena divendres vinent el canal TNT. A la dreta, Rick Grimes, de 'The walking dead'.

BARCELONAEls zombis han assaltat les graelles de les televisions espanyoles. Després de l'exitosa arrencada de la sèrie The walking dead a La Sexta, el canal TNT anuncia per divendres que ve l'estrena d'una sèrie en clau de comèdia protagonitzada per Berto Romero i que s'inspira en els anomenats zombis o morts vivents .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Èxit als EUA i a La Sexta

The walking dead va aterrar a l'Espanya fa dues setmanes i el dia de l'estrena es va convertir en l'estrena més vista de la història de La Sexta amb gairebé tres milions d'espectadors. Dimarts de la setmana passada la segona emissió va superar aquesta dada i va posar el llistó en els 3.200.000 espectadors.

La producció arriba marcada per una magnífica bona rebuda del públic nord-americà, ja que ha estat una de les sorpreses de la temporada televisiva als Estats Units, amb una audiència rècord per al canal de cable AMC. Amb el sisè i últim episodi, va fregar els sis milions d'espectadors, una xifra que no s'havia vist mai en aquest canal.

El punt de partida de la sèrie són les conseqüència d'una catàstrofe que converteix gran part dels humans en zombis. Només uns quants humans sobreviuen al cataclisme i es refugien en campaments als afores d'Atlanta. Des d'allà, lluiten per la seva supervivència enfrontant-se als morts vivents.

Aquest argument ha enganxat milions d'espectadors arreu del món i ha convertit els zombis en l'última moda. El mèrit, però, segons diuen els protagonistes de la sèrie, no és de The walking dead , sinó de Michael Jackson i del seu Thriller . Ells asseguren que només han pres el relleu.

En clau de comèdia

L'últim a apuntar-se a la moda dels morts vivents ha estat el canal TNT, que es pot veure a través de les plataformes de pagament Digital+, Imagenio i d'altres. Aquest canal estrena divendres que ve una sèrie d'humor que es diu, precisament, Zombis , i que està protagonitzada pel carismàtic Berto Romero i pel guionista de Buenafuente Rafel Barceló. La sèrie, produïda per El Terrat, ja ha emès la primera temporada pel portal de televisió per internet Elterrat.tv. Se'n van emetre nou capítols. Ara aquests episodis arriben a la televisió.

El dia de l'estrena, TNT també emetrà un monòleg de 30 minuts que Berto va fer vestit de zombi al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges i amb tot el públic assistent també disfressat de zombi. Des de la productora anuncien que, després de projectar la primera temporada, estrenaran els capítols de la segona a partir del mes de març.

Zombis explica la història de dos amics que sobreviuen a l'atac dels morts vivents en el pis que comparteixen. Com que no es volen enfrontar als zombis, es dediquen a parlar. El ganxo de la sèrie són els diàlegs en clau d'humor entre Berto i Rafel Barceló. A la segona temporada, però, descobriran que una altra persona ha sobreviscut, i es traslladarà a viure amb ells, cosa que generarà un triangle amorós.

stats