Internacional 18/04/2013

L'FBI publica les imatges dels dos sospitosos de l'atemptat de Boston

L'agència d'intel·ligència mostra imatges dels dos individus que duien motxilles sospitoses. Les instantànies seran distribuïdes a tots els països

Ara
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } L'FBI ha fet públiques les imatges dels dos individus sospitosos d'haver perpetrat l'atemptat de Boston. Les imatges de vídeo mostren en la mateixa seqüència dos nois joves vestits amb jaqueta negra i amb una gorra negra i blanca cap a enrere, respectivament. Aquest divendres al matí, la policia federal ha penjat noves fotos, on es veu millor els dos joves.

El portaveu de l'FBI, Rick Deslauriers, ha advertit que "són perillosos i podrien anar armats". Deslauriers ha destacat que "qualsevol informació és important. Hem de portar aquesta gent davant la justícia".

La pista que ha portat els serveis d'intel·ligència a considerar-los sospitosos és la motxilla negra que tots dos duien a l'espatlla i el fet que caminessin junts l'un rere l'altre.

Els investigadors de l’escena del crim han recuperat parts d’una motxilla negra de ratlles que creuen que contenia els explosius transportats i han estat capaços de determinar la marca i el model de la motxilla.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A Washington, la secretària del departament de Seguretat Nacional, Janet Napolitano, ha dit davant el Comitè de Seguretat Nacional de la Cambra de Representants que les autoritats estan mirant de parlar amb testimonis també identificats a les imatges. Napolitano ha destacat que necessiten "l’ajuda del públic per localitzar aquestes persones”.

L'FBI distribuirà les imatges tots els punts del país i també arreu del món per tal d'intensificar la cerca.

stats