Regne Unit
Internacional 08/07/2011

Interroguen l'excap de comunicació de David Cameron, per les escoltes del 'News of the World'

Andy Coulson, que va dimitir del càrrec a l'administració Cameron al gener, s'ha presentat ell mateix a comissaria. Cameron ha defensat el fet d'haver-lo fitxat

Redacció
1 min
David Cameron en roda de premsa, avui / GETTY

LondresAndy Coulson, exdirector de comunicació del primer ministre britànic, David Cameron, ha estat interrogat aquest matí per la policia per l'afer de les escoltes il·legals practicades pel tabloide News of the World quan ell n'era redactor en cap.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Coulson s'ha presentat a primera hora del matí a comissaria, segons ha informat el diari Times, que forma part, com el News of the World, del grup mediàtic propietat del magnat Rupert Murdoch al Regne Unit.

Per la seva banda, David Cameron ha dit que llançarà una investigació a gran escala sobre el tema de les escoltes i ha defensat la seva decisió d'haver fitxat Coulson com a director de comunicacions, un càrrec al qual Coulson va renunciar al gener per aquest mateix cas.

"Vaig decidir donar-li una segona oportunitat però no va funcionar. La decisió de contactar-lo va ser només meva", ha dit Cameron, que ha afegit que els líders polítics han mirat cap a una altra banda, molt de temps, davant la mala praxis periodística.

stats