Egipte
Internacional 27/01/2013

Els enterraments pels morts en enfrontaments a Egipte es cobren 3 víctimes més

Un noi de 18 anys i dues persones més han perdut la vida en el tiroteig que ha començat al funeral per les 33 persones que van morir dissabte a la ciutat de Port Saïd. Les manifestacions a diverses ciutats acusen el president Mursi de trair la voluntat democràtica de la Revolució

Agències
1 min
Enterrament a Port Saïd / REUTERS

El CaireLa violència a Egipte segueix sumant víctimes a una llista que en 72 hores ha arribat a més d'una quarantena. Almenys tres persones han mort i centenars més han resultat ferides a la ciutat de Port Saïd durant els enterraments dels 33 manifestants morts durant el cap de setmana a aquesta ciutat portuària.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Un noi de 18 anys i dues persones de les quals encara no se'n tenen detalls han perdut la vida en els tiroteigs que han despertat els xocs en els enterraments. També van ser les bales el que va matar la trentena de persones mortes a la ciutat dissabte, quan la violència es va encendre davant la decisió d'un tribunal de condemnar a mort 21 dels acusats de la matança que l'any passat va viure l'estadi de futbol d'aquesta ciutat.

Entre les multituds als carrers de la ciutat s'han sentit proclames contra el president egipci, Mohammed Mursi, a qui acusen de trair els objectius democràtics de la revolució que ara fa dos anys va derrocar el règim de Hosni Mubàrak. Mursi, a més, s'enfronta a la desesperança d'una població que veu com el seu cap d'Estat tampoc compleix les promeses de millora econòmica que va fer durant la seva campanya.

stats