Internacional 14/12/2012

El fill d'una mestra de l'escola, autor del tiroteig de Connecticut

La policia identifica Adam Lanza, de 20 anys, com l'assassí i autor d'una de les massacres més greus de la història dels EUA. Les autoritats interroguen el seu germà, Ryan, i no conclouen que tingui a veure amb els fets

Ara
1 min
Dos nois abraçats a l'escola on hi ha hagut la massacre de Connecticut / REUTERS

BarcelonaAdam Lanza, de 20 anys, és l'autor del tiroteig de Connecticut, segons han confirmat les autoritats nord-americanes. Aquest jove ha entrat al centre de primària de Newtown armat amb dues pistoles automàtiques i amb l'objectiu de matar la seva mare, mestra de l'escola. Segons explica la cadena nord-americana CBS i també el 'Huffington Post', Lanza ha anat directament fins a l'aula de la seva mare, l'ha assassinat i tot seguit ha fet el mateix amb els seus alumnes. La massacre, una de les més greus en una escola dels Estats Units, ha deixat almenys 26 morts, entre els quals, 20 nens d'entre 5 i 10 anys, segons la policia. Lanza s'ha tret la vida després del tiroteig.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'assassí va néixer a Nova Jersei, però feia temps que vivia a la ciutat de Newtown. 'The New York Times' i altres mitjans informen que el germà gran de Lanza, Ryan, de 24 anys, ha estat interrogat per la policia i, segons Associated Press, les autoritats no han conclòs que tingués res a veure amb els fets.

La policia té sota custòdia la seva germana, segons informa la CBS, per interrogar-la, però no se la vincula directament amb els assassinats. Cada vegada pren més solidesa la teoria que només hi ha hagut un autor dels tirotejos.

stats