Regne Unit
Internacional 11/02/2012

La policia britànica deté cinc treballadors del diari 'The Sun'

Un oficial de policia i un empleat del ministeri de defensa també han estat arrestats en el marc d'una investigació sobre tècniques il·legals per obtenir notícies. El rotatiu és propietat de Rupert Murdoch i forma part de News Corporation, com el diari tancat 'News of the World'

Reuters
1 min

LondresLa policia britànica ha arrestat aquest dissabte cinc treballadors del diari The Sun en el marc d'una investigació sobre tècniques il·legals per obtenir notícies que ja va forçar el tancament del rotatiu 'News of the World', propietat de News Corporation, que també controla el 'The Sun'.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

A part dels treballadors del rotatiu, també s'ha detingut un oficial de policia i un empleat del ministeri de defensa. L'anomenada 'Operació Elveden' investiga suborns a la policia per extreure'n primícies.

El mes passat la policia va arrestar quatre antics i actuals treballadors del 'The Sun', el rotatiu més venut del magnat Rupert Murdoch.

Un escàndol d'escoltes telefòniques il·legals va obligar al tancament del diari 'News of the World' l'any passat. La companyia va iniciar des d'aleshores un Comitè d'Administració i Estàndards per reparar la reputació de la firma. News Corporation ha dit que aquest comitè va facilitar a la policia la informació que ha permès els arrests d'aquest dissabte.

stats