25/09/2011

Els cromos: Pere Gimferrer, Sandro Rosell, Anímic, Javier Faus i Oriol Junqueras

1 min

Pere Gimferrer és un gran fan del diari ARA. No ens ho ha dit mai directament però ens ho han fet arribar des de la seva editorial, Planeta. Així que moltes gràcies.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Sandro Rosell va trufar ahir el discurs als socis amb un reguitzell d'anècdotes. Una de les més sucoses és la de la falta de comprador d'uns terrenys de Viladecans. Els van comprar per 18 milions i ara només els n'ofereixen 3. Un soci s'ha ofert a plantar-hi carxofes. Qui sap si aquest any en lloc de pebrots els jugadors repartiran carxofes a la grada. L'assamblea va ser tan llarga que Rosell va arribar deu minuts tard al Camp Nou.

Anímic, el grup de pop-folk de Collbató, apareix a la web del BAM com un grup originari dels Estats Units que fa hip-hop i rhythm'n'blues . No encerten ni el país ni la música que fan.

Javier Faus, vicepresident econòmic del Barça, va tenir un lapsus parlant del patrocini de Qatar. Va dir: "El millor acord seria anar sense samarreta, però lamentablement no és possible". Sí que és una llàstima.

Oriol Junqueras va fer el seu primer acte institucional com a president electe d'ERC anant a missa. Ahir va acompanyar Portabella a La Mercè.

stats