23/11/2011

Els cromos: Artur Mas, Boi Ruiz, José Zaragoza, Lola Johnson

1 min

Artur Mas va sortir ahir en persona a defensar les retallades dos dies després del 20-N. Un estret col·laborador del president comentava en to irònic que si no haguessin amagat les seves intencions durant la campanya: "Encara hauríem guanyat de més".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Boi Ruiz va participar ahir a Esade en una taula rodona sobre l'Informe Abril, un document que fa 20 anys proposava una bateria de recomanacions per reformar el sistema sanitari, entre ells el copagament farmacèutic. "Hauríem d'empaperar tot el país de l'Informe Abril", va dir Ruiz.

José Zaragoza va sorprendre a molts pel silenci que va mantenir durant l'executiva del PSC, quasi tant com el fet que Carme Chacón abandonés la reunió abans de sentir les intervencions dels presents sobre la seva campanya electoral.

Lola Johnson, consellera de Cultura de la Generalitat Valenciana, va fer una gran relliscada dilluns quan, durant un discurs improvisat davant d'editors i llibreters va atribuir l'obra de Joanot Martorell Tirant lo Blanc a Ausiàs March.Va fer fortuna a Twitter. Ahir hi triomfava l'etiqueta #lolajohnsonfacts.

stats