26/03/2012

Els cromos: Éric Abidal, Joan Coscubiela, Jordi Pujol, Aleida Guevara, Ferraris

1 min

ÉRIC ABIDAL El jugador francès, lateral esquerre del Barça, va ser ahir a la llotja del Palau Blaugrana per veure jugar el partit europeu contra el Montpeller. Tot i que l'operació de fetge és imminent, Abidal segueix entrenant-se i fent vida normal.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JOAN COSCUBIELA El diputat al Congrés d'ICV, aficionat a córrer maratons, ahir no es va perdre la de Barcelona. Però no va ser la seva millor cursa. "He punxat a la Marató de Barna. Molt bé fins al km 37. Temps de pas de 35 km: 2 h 40' i 41''. L'últim tram, un calvari fins a fer 3 h 29' 38''.

JORDI PUJOL L'expresident de la Generalitat ha aprofitat el congrés de CDC a Reus per acostar-se al lloc on va fer la mili de jove, a les muntanyes de Prades, al campament de Castillejos, ara abandonat, que hi havia al poble de la Mussara, avui també sense habitants.

ALEIDA GUEVARAERC de Mallorca va aprofitar la manifestació d'ahir pel català per organitzar un dinar públic a Palma. Entre les 250 persones que hi van assistir hi ha la filla del Che Guevara, que aquests dies fa un cicle de conferències a l'illa sobre el seu pare i el socialisme.

FERRARISMolts dels congressistes de CDC s'han allotjat a les termes de Montbrió del Camp, a l'entrada de les quals es podia veure un estol de Ferraris. No eren, però, dels militants convergents, sinó d'una trobada de conductors d'aquests cotxes de luxe.

stats