19/03/2011

Afellay no és Mercedes Milà

1 min
Afellay no és Mercedes Milà

Per tranquil·litat del gran home que és el tertulià Juan Antonio Alcalá, els metges de la UEFA van aparèixer dijous a l'entrenament del Barça per fer un control sorpresa antidopatge. I això que el tertulià Alcalà ja va escenificar un gran acte de contrició amb metàfora hídrica inclosa: " Hay fuentes que filtran y no dan la cara ".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Accepto que Messi, Afellay, Xavi, Villa, Jeffren, Piqué, Pinto, Iniesta, Valdés i Mascherano hagin hagut de sotmetre's al casual control antidopatge. Accepto que, si cal, la UEFA faci controls antidopatge a Sandro Rossell i fins i tot a cada una de les dones que van ser a la llotja el dia 8 de març, inclosa la Núria Feliu. Però el que no accepto són les paraules que el segon capità, Xavi Hernández, explicava que els van dir aquests doctors. "Han vingut els de la UEFA i ens han dit que no pixem a la dutxa".

Que Messi, Afellay, Xavi, Villa, Jeffren, Piqué, Pinto, Iniesta, Valdés i Mascherano pixen a la dutxa és una calúmnia de l'estil Alcalà. Les persones, normalment, pixen al vàter. De moment, l'única persona que sabem que pixa a la dutxa és Mercedes Milà, que ho va explicar per la televisió. "No em digueu que no pixeu a la dutxa, vosaltres!", va exclamar la presentadora quan va veure que no tothom trobava tan natural i hippie aquesta pràctica d'evacuació. Doncs jo no. Jo no evacuo a la dutxa. Però quan hom sí que ho fa, tendeix a pensar que els altres també. Això explica l'advertiment dels metges de la UEFA.

stats