23/02/2012

Els cromos: Ricky Rubio, Agustí Cortés, Primavera Valenciana, Reina Sofia

1 min

Ricky Rubio. El base català dels Minnesota Timberwolves va explicar ahir les tres quintades que li han fet en la seva primera temporada a la NBA: "He de portar sabó per a tots als entrenaments i els partits, anar amb una motxilla de Justin Bieber i el primer dia em van fer cantar i ballar davant dels aficionats".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Agustí Cortés. Si els obrers no van a l'església, l'església va als obrers: el bisbe de Sant Feliu de Llobregat visitarà aquesta tarda les instal·lacions de la Seat en un tour per institucions emblemàtiques de la comarca que també el portarà a l'Hospital de Sant Joan de Déu i als Serveis de Salut Mental Sagrat Cor.

Primavera Valenciana.Un bloguer i un col·laborador de l'ARA, David Meseguer i Pau Alabajos, es van empescar amb dos dies de diferència (el 16 i el 18 de febrer) el hashtag #primaveravalenciana, que ha arribat a ser trending topic mundial.

Reina Sofia. La reina d'Espanya va tenir ahir una agenda atapeïda a Barcelona: entre altres coses, va visitar la Fundació Pasqual Maragall, amb la qual la seva pròpia fundació va fer un congrés a Madrid al setembre, i va presidir l'acte d'entrega de despatxos als advocats. En cap moment es va oblidar de fer la seva salutació característica.

stats