15/12/2011

Els cromos: Alberto Ruiz-Gallardón, Iñaki Urdangarin, l'ICS Tremola

1 min

Alberto Ruiz-Gallardón. La felicitació que envia per Nadal l'alcalde de Madrid acostuma a tenir un doble sentit i aquest any té aire de comiat. El polític juga a alimentar les travesses que el situen com a ministre de Rajoy. Ha triat una frase d'Ortega y Gasset sobre les diferents etapes vitals de l'ésser humà. Hi diu que quan esgota un ideal, n'ha d'assajar un altre. La setmana que ve sortirem de dubtes.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Iñaki Urdangarin. El Museu de Cera de Madrid ha decidit fer cas al rei, que considera al seu gendre poc exemplar, i ha anunciat que segurament demà decidirà canviar de sala la figura del marit de la infanta Helena. De la sala de la família reial passaria a la de l'esport. La de Jaime de Marichalar, l'altre gendre del monarca, va acabar al magatzem quan es van separar de la infanta.

l'ICS Tremola. El terratrèmol que vol plantejar Boi Ruiz a l'Institut Català de la Salut no és només d'organització i manera de funcionament. L'edifici central de l'institut tremola físicament cada cop que li passa el metro per sota, que pot ser cada cinc minuts. Els treballadors ja hi estan acostumats.

stats