07/10/2011

Els cromos: Aleksei Borodin, Carme Barceló, Xavier Trias, Jordi Casas

1 min

Aleksei Borodin , director del Teatre Rus Acadèmic de la Joventut, va deixar bocabadat a tothom quan, veient com el grapat d'actors russos que actuen al Lliure en el seu primer viatge a l'estranger es preparaven per a una nit de sangria, els va alliçonar sobre Catalunya i la seva cultura.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Xavier Trias ha topat amb un contratemps inesperat en la seva política de no construir més escoles bressol públiques a Barcelona. L'abstenció del PP ha permès, sorpresa, que al districte de Gràcia l'esquerra se n'hagi sortit i n'hagi aprovat més.

Carme Barceló , cap de comunicació de la cadena de gimnasos DiR, ha estat acomiadada. A l'empresa hi ha qui diu que té a veure amb la seva col·laboració com a tertuliana a Punto pelota , d'Intereconomía.

Jordi Casas , delegat del Govern a Madrid i aficionat a les havaneres, conserva una veu en plena forma. En va ser testimoni dimarts a la nit la gent del teatre de Catalunya que treballen a la capital espanyola. Després de fer-se pregar una mica, Casas va acceptar cantar; això sí, en un duet amb Pep Cruz. Tot va acabar amb rialles i una ovació.

stats